Huono-osaisuus ei vaali valttia

11.10.2016 14:34

Aulikki Kananoja, tuttu nainen minulle sosiaaliviraston ajoilta.Nainen joka on ollut näkemässä realismin numeroina.

Mielenkintoista pohdintaa näin vaalien alla,olen samaa mieltä että emme voi vain korostaa huono-osaisuutta maassamme, pitäisi olla järjestelmä joka tukisi huono-osaisuuteen liukuvaa henkilöä (Nuorten työllistyminen).  Entä me työikäiset ja eläke-etuja saavuttavat työläiset tai keskiluokkaiset jos joku niin vielä luokittelee.On vaikea luopua saavutetuista eduistaan koska siihen on kasvanut moni eri vuosikymmenillä.Mutta jos koko ajan vain otetaan eikä anneta niin kyllähän se mieltä masentaa.

Itse ainakin toivoisin että näin työelämän hektisyydessä myös meitä työntekijöitä, tuottajia huomioitaisiin paremmin. Ennen kuin ollan siellä Kelan sairauspäivärahalla ja kuilun reunalla!. Työurat ovat väistämätön että ne tulevat pidentymään,moni ihan vapaaehtoisesti kokee sen olevan vastapainoa eläkeellä olemisessa.Kun se on vapaaehtoista. Mutta odotukseni ovat TYÖTERVEYSHUOLLON KEHITTÄMISESSÄ

Sairauksien hoitaminen työterveyshuollossa,nopea reagointi ja ennakointi säästäisi monet kymmenet tuhannet eurot matkalla.Jatkuva todistelu lasten sairastelusta on myös aika uuvuttavaa ja monesti alkaa tinkimään omasta poissaolostaan ja sesonki sairastelut pitkittyvät. Myös terveysasemat ruuhkautuvat jatkuvasti vaikkakin olen ollut äärettömän tyytyväinen Vantaalla sairaudenhoidon hoitopolkuun.Sisäilma ongelmat ovat nouseva ongelma ja niiden todentaminen hidasta. Itse olisin valmis maksamaan palkastani prosentti osuuden työterveyshuollon kattamiseen niin että työaikana voisi sujuvasti asioida ja oikeasti hoitaa itsensä kuntoon.Liputan tällaisten asioiden kehittämisen puolesta.

Huono-osaisuuden poistaminen pitäisi olla ydintehtävä

Yhteystiedot

Taru J Puurtinen Vantaa +358 0000 505360564 (poista 4 x 0 pois) taru.puurtinen [ at ]vantaa.fi