Olen Vantaan alueen vammaislähettiläs. 

"SDP haluaa rakentaa Suomea, jossa vammaiset henkilöt ovat aktiivinen ja yhdenvertainen osa yhteiskuntaa, eivät marginaalissa, eivät reunoilla. Vammaisten henkilöiden yhdenvertainen osallisuus yhteiskunnassa tarkoittaa hyvää yhteiskuntaa kaikille."

Klikkaamalla Youtube - linkistä näet videon aiheeseen liittyen, viittomakielellä.
 
 

Youtube

9.12.2016 pidettiin Tikkurilan kirjastossa vammaispaneeli vammaisten asioissa kunnassamme. Tilaisuus oli todella mielenkiintoinen ja avasi näkemyksiämme lisää. Kutsu oli kaikille eri puolueiden edustajille tarkoitettu.

Toimin puheenjohtajan roolissa ja esitin visaisia kysymyksiä. Yksi yhteinen huolen aiheemme oli että kunnassamme on apuvälineiden lainaaminen vaikeutunut huomattavasti. Kuka meistä vain vammautua tilapäisestikin ja on suorastaan ikävääettä apuväline voi toiminnan kannalta olla erittäin merkittävä elämänlaadullinen ja yksilön itsemäärämisoikeuden toteutumisen mahdollistaja ja meillä on kellon aika ja päivä jolloin voit noutaa apuvälineitä. Olimme yhteisesti todella huolissamme että apuvälineitä pitäisi pystyä hakemaan edes joka ikinen arkipäivä. Keskittämällä voitaisiin resurssit yhdistää ja taata aukioloajat päivittäiseksi.#äänestä 

Yhteystiedot

Taru J Puurtinen Vantaa +358 0000 505360564 (poista 4 x 0 pois) taru.puurtinen [ at ]vantaa.fi